X

Çelik Konstrüksiyon

Yapı ve inşaat sektöründeki teknolojik gelişmelerin yarattığı avantajlara artık farklı tazda ev inşa seçeneklerini bulmak mümkün. Çelik konstrüksiyon ev ve binalar, inşaat sektöründe son yılların yükselen trendlerinden. Klasik inşaat döntmemlerine alternatif olan çelik konstrüksiyon ev yöntemi, çok daha hızlı de dayanıklı yapılar ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu anlamda geleceğin mimarisi, çelik konstrüksiyon ev ve iş yerlerini, ofis ve hastaneleri içerecek diyebiliriz!

Çelik Konstrüksiyon Nedir?

Çelik konstrüksiyon ev ve binalar hakkında aklımızdaki sorulara yanıt bulabilmek için, öncelikle çelik konstrüksiyonun ne olduğuna bakalım. Çelik konstrüksiyon, bir yapı tekniğidir. Bu teknik, tamamen çerçeveye bağlı bir binanın zemin, çatı ve duvarlarını desteklemek için dikdörtgen bir ızgarada inşa edilmiş dikey çelik tekniğinin gelişmesi, çok katlı binaların ve gökdelenlerin yapımını mümkün kılmıştır.

Çelik konstrüksiyon da bir çeşit prefabrikasyon yöntemidir. İnşa edilecek evin ihtiyaçlarına göre önceden hazırlanan çelik konstrüksiyon iskeleti, evi oluşturacak şekile dikilir. Bu da inşaat sürecini hızlandırıcı ve sağlamlaştırıcı bir etki yaratır.

Profesyonel tavsiyeye ek olarak tamamen ücretsiz bir çalışma için fiyat teklifi isteyin.
Ücretsiz fiyat teklifi