X

Dış Cephe Kompozit Kaplama

Dış cephe kompozit panel, bir çeşit plastik olan ve polietilen ismi verilen maddenin iki yüzeyinin alüminyum levhalarla kaplanması ile oluşturulan yapı malzemelerindendir. Alüminyum kompozit panelin bir diğer adı alikobanttır. Dış cephe kaplama için ise alikobant kaplama ibaresi kullanılmaktadır. Sektörde uzun yıllar boyunca alikobant diye anılan dış cephe kaplama son zamanlarda alüminyum kompozit kaplama panel olarak bilinmektedir. Dış cephe kompozit binaların hem iç hem de dış cephelerinde kolaylıkla kullanılabilir. 

Hayal gücünün sınırsız olduğu modern mimari ve gelişen teknoloji ile uyumlu Lamine Kompozit Dış Cephe Kaplaması ürün ve firmalarını buradan detaylı olarak inceleyebilir ve en uygun fiyat teklifini alabilirsiniz. Lamine kompozit cephe kaplamasının en çok tercih edilme sebepleri arasında kompozitin kalitesi bulunmaktadır.

İleri teknoloji ürünü olarak kabul edilen alüminyum dış cephe kompozit kaplama sistemleri özellikle modern mimaride sıkça tercih edilen kaplama çeşitlerinin başında geliyor.

Dış cephe kompozit kaplama panelleri son derece sağlam, uzun ömürlü ve rüzgar mukavemeti yüksek olacak şekilde üretiliyor.

Dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan diğer kaplama malzemelerine göre daha dayanıklı olan kompozit kaplamalar düzgün yüzeyi, darbeye veya kırılmaya karşı dayanıklı yapısından dolayı sıkça tercih ediliyor.

 

Profesyonel tavsiyeye ek olarak tamamen ücretsiz bir çalışma için fiyat teklifi isteyin.
Ücretsiz fiyat teklifi